Rólunk

A higiéniai termékeken belül elismert márkákat kínálunk mind a fogyasztóknak mind az ipari és intézményi felhasználóknak. Olyan termékkínálatot alakítottunk ki, amely fedi a legtöbb gyártó és szolgáltató szervezet általános higiéniai igényeit.

Ide tartoznak az ipar és a takarítócégek számára szükséges hatékony takarítóeszközök tisztítószerek, takarítógépek valamint az egészségügyben a szociális ellátásban a vendéglátásban és a közétkeztetésben felhasznált higieniai termékek széleskörű kínálata.

Cégünk feladata és főbb jellemzői: minőségi termékek forgalmazása, vevőközpontúság, rugalmasság, megbízhatóság és pontosság.

Szerződött partnereink

Lucart Kft.

A Lucart Professional a termékek és rendszerek széles választékát kínálja Különböző megoldások a professzionális felhasználók valamennyi igényének kielégítésére, melynek egyetelen célja, hogy megbízhatóságot teljesítményt és fenntarthatóságot garantáljanak. Főbb termékei: hajtogatott és tekercses kéztörlők kis és nagytekercses toalettpapírok ipari törlők. Minőségi kategóriák: ECONATURÁL, (környezetbarát papír termékek), ECO, STRONG, AIRTECH,EASY

Pentaclean Kft.

Az ipari tisztítószerek és fertőtlenítőszerek magyar gyártója. Főbb területek: élelmiszerhigiénia, konyhahigiénia, személyhigiénia, létesítményhigiénia, vízkezelés.

Jofel Industriál S.A.

Spanyol gyártmányú termékek termékpalettáiban megtalálható: mosdóhigiéniai adagolók, hulladékgyűjtők, hajszárítók, nyomógombos, szenzoros és légborotvás kézszárítók, elektromos rovarcsapdák stb.

Nilfisk Kereskedelmi Kft.

Nilfisk a világ vezető beszállítója a professzionális takarító termékekenek és szolgáltatásoknak. Termékei között megtalálhatóak: padozat tisztítók, magasnyomású mosók, seprőgépek, porszívók ipari és háztartási felhasználásra.