Sunlight Rinse Aid Acidic gépi öblítőszer 2 liter

Sunlight Rinse Aid Acidic gépi öblítőszer 2 liter

cikkszám: John 78

AKCIÓS

2170 Ft / db ( egységár: 1085 Ft / liter )

db

Termékjellemzők:

A Sun Professional Rinse Aid Acidic rövid ciklusidejű, ipari mosogatógépekhez ajánlott öblítőszer. Professzionális összetételének köszönhetően az edények gyorsan és csíkmentesen száradnak minden vízkeménységi fokozat mellett, különösen keményvizes területeken.

A Sun Professional Rinse Aid Acidic egy alacsony habzású savas gépi öblítőszer, mely megakadályozza a vízkőképződést a mosogatógépekben. Legfontosabb tulajdonságok A Sun Professional Rinse Aid Acidic különleges összetételének köszönhetően használható valamennyi típusú mosogatógéphez. A termék alacsony habzású felületaktív anyagok keverékét tartalmazza, mely biztosítja a gyors és csíkmentes száradást és a habzás szabályozását a mosogatógépben. Tartalmaz továbbá vízkőképződés-gátló hatóanyagokat, ami a gépet vízkőmentesen tartja a közepesen kemény és kemény víz esetén is. Alkalmazható edények, tálak, lábasok, evőeszközök, poharak, serpenyők és egyéb konyhai eszközök gépi öblítésére.

Letölthető dokumentumok

Sunlight Rinse Aid Acidic gépi öblítőszer 2 liter termékkel kapcsolatosan kérdése van, hívjon bennünket a +36(22)330-166 telefonszámon, vagy írjon üzenetet! A feltüntetett árak a 27 % ÁFA-t tartalmazzák!

vissza