Domestos toalett tisztító és vízkőoldószer 750 ml-es

Domestos toalett tisztító és vízkőoldószer 750 ml-es

cikkszám: John 79

AKCIÓS

1355 Ft / db ( egységár: 1807 Ft / liter )

db

Termékjellemzők:

A Domestos Professional Toilet Limescale Remover a WC-csészék tisztítószere. Hosszabban ható, sűrű összetételének köszönhetően gyorsan feloldja a vízkövet, kellemes illatot hagyva maga után. Használja a mindennapos tisztítás során, vagy hosszabb hatóidőt hagyva végezze el a termékkel a WC-csészék vízkőmentesítését. Biztonsággal használható porcelán- és mázas felületeken.

A Domestos Professional Limescale Remover sűrű összetételének köszönhetően gyorsan feloldja a vízkövet, kellemes illatot hagyva maga után.A fürdőszobák és mellékhelyiségek hatékony tisztításaA Diversey fürdőszobai tisztításra alkalmas Cif és Domestos termékeivel biztos lehet abban, hogy a felületek mindig ragyogóan tiszták, csillogóak és higiénikusan tiszták lesznek. A termékkör mindennapos- és időszakos használatra való tisztítószereket is tartalmaz, így minden helyzetben megtalálhatja az igényeinek megfelelő terméket.

Letölthető dokumentumok

Domestos toalett tisztító és vízkőoldószer 750 ml-es termékkel kapcsolatosan kérdése van, hívjon bennünket a +36(22)330-166 telefonszámon, vagy írjon üzenetet! A feltüntetett árak a 27 % ÁFA-t tartalmazzák!

vissza